Zullen we vriendjes worden?

Kunst Ontmoetings Plek
De KOP van WaZ startte op vrijdag 13 mei 2005. Een plek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Onze expositieruimte en winkel met leuke unieke cadeautjes is laagdrempelig en waar de dorpeling maar ook de toerist zich erg thuis voelt.

Niet commercieel
De KOP is een stichting die werkt met vrijwilligers. De verkoop van kunst en cadeautjes, het geven van workshops en realiseren van projecten geeft meestal net voldoende inkomsten voor de kosten en huur van het pand aan de Voorstraat. Toch vragen wij uw steun voor een zekerder toekomst en continuering van onze activiteiten in Wijk aan Zee. Laten we vrienden worden, we kunnen uw financiële ondersteuning echt goed gebruiken. U kunt dat structureel of éénmalig doen. Aan u de keus.

Wat krijgt u er voor terug?
Een bloeiende Kunst-Ontmoetings-Plek aan het dorpsplein. Een van de weinige winkels die Wijk aan Zee te bieden heeft. Een plek waar u een leuk, origineel cadeau kunt kopen. Van tijd tot tijd krijgen onze vrienden een gepast kunstig cadeau.

ANBI
Het ANBI-predikaat (Algemeen Nut Beogende Instelling) is ons in 2009 door de overheid toegekend. Hiermee zijn bepaalde giften aftrekbaar voor de belastingdienst. Zo kunnen wij de cultuur blijven verspreiden en projecten opzetten of ondersteunen.